هنگامی که در حال معامله کردن هستید احتمالا سوالات زیر را مدام از خودتان میپرسید.
آیا خیلی زود وارد این معامله شدم؟
آیا این سیگنال به اندازه کافی برای ورود به این معامله مناسب هست یا نه؟
.
در حالی که مسائلی مانند مدیریت معاملات، استراتژیهای خروج و نظم در معاملهگری مسائل بسیار مهمی در بهبود معاملات شما هستند، اما هیچکس نمیتواند منکر این قضیه شود که انتخاب نقاط ورود مناسب چقدر در پروسه معاملهگری و افزایش معاملات موفق موثر است.
.
من اغلب بر اساس ستاپهای برگشتی (Reversal Setups) معاملات خود را انجام میدهم و انتخاب نقاط ورود مناسب در این روش بسیار حیاتی است. اگر خیلی زود وارد معامله شوید، احتمالا در بدترین نقطه ممکن وارد بازار شدهاید. در واقع شما جایی وارد شدهاید که روند اصلاح خود را به پایان رسانده و شروع به حرکت در مسیر اصلی خود میکند.
.
در نقطه مقابل، اگر شما خیلی دیر وارد بازار شوید، بخش بزرگی از حرکت قیمت را از دست خواهید داد و همچنین نسبت ریسک به سود نامناسبی نیز نصیبتان خواهد شد. انتخاب نقطه ورود مناسبی چیزیست که با تجربه بالا بدست میآید اما روشهایی وجود دارند که میتوانند انتخاب نقاط ورود بهتر را برای شما آسانتر کنند.
ما میخواهیم بعضی از این استراتژیها ورود به معامله را با شما به اشتراک بگذاریم. با بخش دوم این مطلب همراه طلاچارت باشید…
قسمت اول را میتوانید از این لینک مطالعه کنید.
.
شکست سطوح لوکال
حالا میخواهیم به این موضوع بپردازیم که چگونه میتوان در هنگام شکسته شدن یک سطح معامله کرد. منظور ما از “یک سطح” در واقع ناحیهای است که هم از بالا و هم از پایین مورد واکنش قیمت قرار گرفته باشد. برای درک بهتر این مطلب میتوانید مقاله “مفهوم تبدیل سطوح در بازار (COP)“ را در طلاچارت بخوانید.
.
نواحی حمایت و مقاومت و همچنین عرضه و تقاضا میتوانند در بازار به عنوان سطوح قیمتی عمل کنند. باید به این نکته توجه داشته باشید که سطح قیمتی شامل تنها یک عدد خاص نمیشوند. بله از یک ناحیه قیمتی تشکیل میشوند که احتمال زیادی وجود دارد که قیمت به آن محدوده واکنش نشان دهد.
.
قیمت معمولا به این سطوح واکنش میدهد. گاهی به صورت یک برگشت موقت و گاهی نیز حرکتی در خلاف جهت قبلی. در این شرایط ما میگوییم که سطح مدنظر توانسته است قیمت را نگه دارد. هرچند که این سطوح بالاخره شکسته خواهند شد و فرصت خوبی را برای ورود ما به بازار فراهم میکنند.
.
بیایید به مثال زیر نگاهی داشته باشیم.
قیمت در نقطه شماره ۱ حمایت شده است. سپس حمایت شکسته شده و پس از برگشت به آن در نقطه شماره ۲ حالت مقاومتی پیدا کرده است. بنابراین ما منتظر میمانیم تا قیمت این سطح را به سمت بالا بشکند. در نقطه شماره ۳ قیمت مجددا به این سطح مقاومتی رسیده و از ادامه حرکت آن به سمت بالا جلوگیری شده. اما در نقطه شماره ۴ میبینیم که سطح مذکور نهایتا شکسته شده است. واضح است که اینجا موقعیت خوبی برای انجام معامله خرید و بدست آوردن یک سود عالی بوده است.
.
در مثال بعدی میبینیم که قیمت در ابتدا دو بار توسط مقاومت مشکی رنگ برگشت خورده است. سپس سطح مقاومت را به بالا شکسته است. در برگشت مجدد قیمت به ناحیه مقاومتی شکسته شده، دو بار حمایت شده است. وظیفه ما در اینجا این است که منتظر شکست قیمت به سمت پایین باشیم. زمانی که سطح حمایتی مدنظر شکسته شده است، حرکت نزولی بسیار خوبی را به سمت پایین رخ داده است.
.
.
در صورتی که به یادگیری استراتژی پرایس اکشن طلاچارت علاقمند هستید، میتوانید از این لینک وارد دوره آموزشی ما شوید. روشی بسیار ساده و در عین حال قدرتمند را به شما خواهیم آموخت!
در صورتی که به تازگی قصد آشنایی با تحلیل بازار و درک حرکات قیمت دارید، میتوانید دوره تحلیل تکنیکال طلاچارت را آغاز کنید!
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.